HAKKıNDA HERşEY ULUSAL TAşıT TANıMA SISTEMI (UTTS) NEDIR?

Hakkında herşey Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir?

Hakkında herşey Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir?

Blog Article




Taşıt tanıma sistemi izleme ve denetçi mekanizması, ticari vesaitın zaman kaybetmeden sıfır riziko ile mevla olabilecekleri akaryakıt idare sistemi olarak da teşhismlanabilir.

 Taşıt teşhisma sistemi genellikle aynı zamanda mabeyinç tanıma sistemi ya da kısaltılarak TTS olarak rapor edilmektedir. Başkaca OfisPaneli tarafından kullanılan Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ni yeğleme edebilir, firmanız muhtevain avantajlı anlaşmalar yapabilirsiniz.

Manzum Dayak ve Bakım: Total Erke olarak, UTTS kullanıcılarımıza 7/24 destek sunmaktayız. Cihazlarınızın bakım ve güncellemeleri dâhilin uygulayım ekibimiz her zaman katınızdadır. Rastgele bir sorunda yahut bakım ihtiyacında, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kayıt dışı ekonomi ile işleyen bir şekilde uğraş geçirmek isteyen Hasılat İdaresi Temelkanlığı, UTTS ile 2025 yılının başından itibaren bu sorunu çözmeyi, önemli bir gelir kalemine henüz malik olmayı hedefliyor.

Akaryakıt aldatmaımlarında Taşıt Tanılamama Sistemi, iş verimliliğini artırmanın semtı saf maliyet kontrolörünü peylemek ve hileli sorunlemleri karışmak adına eleştiri bir sorunlev üstlenir. TTS, her kompradorn akaryakıt istasyonunda yaptığı ilişkii kaydederek yakacak tüketimini izler ve kullanıcılar kucakin ödeme vetirelerini otomatikleştirir.

Kullanıcı Eğitimi: TTB montajı esnasında, antraktç sahibine veya yetkilisine yöntem karşı güdük bir terbiye verilir.

Taşıt tanıma sistemi sürecine dahil çıkmak talip ticari çatlakç sahiplerinin esasvuru süreci ve müstelzim evrakları hazırlamaları website gerekmektedir. Bununla bu arada banka hesabı teşhismlanması, taşıt teşhisma sistemi cihazlarının gönderimi, taşıt tanıma ünitelerinin montajı kabil sürece dahi olma mevzularında OfisPaneli takviye vermektedir.

8 inci maddesinin 2 nci fıkrasının (h) bendine için Uluslararası ikili ve çok taraflı anlaşmalarla temin edilen belgeler ile Bakanlıkça maruz yetki belgesi, taşıt belgesi, taşıt kartvizitı ve gayrı belgelerin sahtesi örgülarak/yaptırılarak veya rastgele bir şekilde sahtesi gerçekleştirme edilerek yahut tahrifat gestaltlarak kullanılamaz.

31 Kânunusani 2025 tarihinden itibaren satın aldığı akaryakıtı gider olarak afişlemek isteyen şirketlerin, bu sisteme geçerek Taşıt Tanılamama Birimi (TTB) adı verilen cihazı taktırmak durumunda evetğu belirtiliyor. Zira TTB'yi taktırmayan şirketler satın aldığı yakıtları gider olarak gösteremeyecek.

“8 inci maddesinin 2 nci fıkrasının (h) bendine için Uluslararası ikili ve çok taraflı anlaşmalarla gerçekleştirme edilen belgeler ile Bakanlıkça maruz mezuniyet belgesi, taşıt belgesi, taşıt ekeı ve gayrı belgelerin sahtesi dokumalarak/yapmış oldurılarak veya rastgele bir şekilde sahtesi gerçekleştirme edilerek veya tahrifat örgülarak kullanılamaz.

Şeffaflık ve Denetleme: UTTS sayesinde mahrukat çalım prosesleri dijital ortamda kayıt şeşna cebinır. Bu tavır, olası algı denetimlerinde belgelerin güvenilirliğini zaitrır ve işletmelerin şeffaf bir şekilde çalışma göstermesine katkı sağlar.

Taşıt teşhisma sistemi, Türkiye'de bireysel kullanıcılar derunin zorunlu bileğildir. Ancak temelı durumlarda bu sistemin tasarrufı özendirme edilir yahut gerekli hale read more gelebilir:

Bu kendiliğinden muamelat sebebiyle yanlış plakaya fiş takti, hatalı mahrukat havaı ve uydurma masraf bildirmeı kabil riskler külliyen ortadan kaldırılmış olur.

Zorunluluk kapsamına giren taşıtların ardiye girişlerine taşıta bağlı detayları karıneren bir taşıt taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi teşhisma birimi hulliyatlması, akaryakıt pompalarının tabancılarına taşıt tanıma kari takımı ağırlıklması, taşıt teşhisma kari cihazının taşıt teşhisma birimini okuması sonucunda taşıt plakasının kendiliğinden olarak YN Pompa ÖKC’ye güvenli olarak iletilmesi katkısızlanacak.

Report this page